Kategorie
Rodzaj produktu
- Żywność i pasze
- Żywność
- Pasze
- Wymaz
- Herbata i herbatki owocowe
- Jaja i produkty jajeczne
- Grzyby
- Kaszki, ryże na mleku
- Kawa palona, zielona, ziarnista, mielona
- Kawa rozpuszczalna
- Kiełbasa
- Koncentraty spożywcze
- Konserwy i marynaty rybne
- Lody
- Lody z dodatkami
- Majonezy i sosy majonezowe
- Masło i mieszanki tłuszczowe
- Mięso i produkty mięsne
- Mleko
- Mleko i produkty mleczne
- Mleko w proszku
- Napoje bezalkoholowe
- Napoje mleczne fermentowane
- Napoje mleczne fermentowane z dodatkami
- Nasiona roślin oleistych
- Nasiona roślin strączkowych
- Odżywki
- Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne
- Owoce morza
- Owoce, warzywa i przetwory owocowe i warzywne
- Pasze i surowce paszowe
- Permeat, retentat
- Popłuczyny
- Produkty mleczne w proszku
- Przekąski ziemniaczane
- Przyprawy
- Ryby i przetwory rybne
- Serwatka płynna
- Sery
- Sery z dodatkami
- Soki i nektary
- Sól
- Suplementy diety
- Surowce i przetwory zielarskie
- Śmietana i śmietanka
- Wino
- Woda
- Wyroby cukiernicze
- Wyroby garmażeryjne
- Wyroby piekarnicze, pieczywo
- Zboża i przetwory zbożowe
- Zioła
- Świeże/mrożone owoce/warzywa
- Żelatyna
- Żywność zawierająca czosnek/cebulę
- Zboża i rośliny strączkowe
- Herbata, herbata owocowa, herbata ziołowa
- Kawa
- Napoje energetyczne
- Napoje alkoholowe
- Ekstrakty kawowe
- Herbata
- Indyk
- Koń
- Kurczak
- Wołowina
- Owca
- Przeżuwacze
- Zielona kawa
- Dodatki do żywności
Rodzaj badania
- Liczba
- Obecność w 0,0001g
- Obecność w 0,001g
- Obecność w 0,01g
- Obecność w 0,1g
- Obecność w 1g
- Obecność w 5g
- Obecność w 10g
- Obecność w 25g
- Obecność w 30g
- Obecność w 50g
- Obecność w 65g
- Obecność w 75g
- Obecność w 100g
- Obecność w 125g
- Obecność w 250g
- Obecność w 325g
- Obecność w 350g
- Obecność w 375g
- Obecność w 750g
- Obecność w 0,001ml
- Obecność w 0,01ml
- Obecność w 0,1ml
- Obecność w 1ml
- Obecność w 10ml
- Obecność w 25ml
- Obecność w 50ml
- Obecność w 100ml
- Obecność w 250ml
- Obecność w 900ml
- Temperatura 10°C
- Temperatura 15°C
- Temperatura 20°C
- Temperatura 25°C
Badania przechowalnicze to obszar poświęcony analizom trwałości i jakości żywności w warunkach przechowywania. Badania obejmują różne czynniki, takie jak temperatura i wilgotność, w celu zrozumienia wpływu warunków przechowywania na stabilność produktów spożywczych. Badania przechowalnicze prowadzone w renomowanych laboratoriach Eurofins koncentrują się na systematycznej analizie produktów w określonych odstępach czasu. Laboranci starannie monitorują zmiany w cechach fizycznych, chemicznych i sensorycznych przechowywanych substancji. Dzięki temu podejściu możliwe jest ścisłe kontrolowanie trwałości i jakości produktów na przestrzeni czasu.
W celu dobrania odpowiedniego zakresu badań sugerujemy zapoznać się z wymaganiami ROZPORZĄDZENIA KOMISJI (WE) NR 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych, dostępnym pod linkiem: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/PL/TXT/PDF/?uri=CELEX:02005R2073-20200308&from=EN.
Pragniemy poinformować, że zaprezentowane poniżej badania są tylko częścią możliwości firmy Eurofins. W celu poznania szerszej oferty prosimy o kontakt z wyceny@eurofins.pl.
55,00 zł
Cena netto: 44,72 zł
84,00 zł
Cena netto: 68,29 zł
184,50 zł
Cena netto: 150,00 zł
200,00 zł
Cena netto: 162,60 zł
54,00 zł
Cena netto: 43,90 zł
55,00 zł
Cena netto: 44,72 zł
54,00 zł
Cena netto: 43,90 zł