
Kategorie
Rodzaj produktu
-
Żywność i pasze
-
Żywność
-
Pasze
-
Wymaz
-
Herbata i herbatki owocowe
-
Jaja i produkty jajeczne
-
Grzyby
-
Kaszki, ryże na mleku
-
Kawa palona, zielona, ziarnista, mielona
-
Kawa rozpuszczalna
-
Kiełbasa
-
Koncentraty spożywcze
-
Konserwy i marynaty rybne
-
Lody
-
Lody z dodatkami
-
Majonezy i sosy majonezowe
-
Masło i mieszanki tłuszczowe
-
Mięso i produkty mięsne
-
Mleko
-
Mleko i produkty mleczne
-
Mleko w proszku
-
Napoje bezalkoholowe
-
Napoje mleczne fermentowane
-
Napoje mleczne fermentowane z dodatkami
-
Nasiona roślin oleistych
-
Nasiona roślin strączkowych
-
Odżywki
-
Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne
-
Owoce morza
-
Owoce, warzywa i przetwory owocowe i warzywne
-
Pasze i surowce paszowe
-
Permeat, retentat
-
Popłuczyny
-
Produkty mleczne w proszku
-
Przekąski ziemniaczane
-
Przyprawy
-
Ryby i przetwory rybne
-
Serwatka płynna
-
Sery
-
Sery z dodatkami
-
Soki i nektary
-
Sól
-
Suplementy diety
-
Surowce i przetwory zielarskie
-
Śmietana i śmietanka
-
Wino
-
Woda
-
Wyroby cukiernicze
-
Wyroby garmażeryjne
-
Wyroby piekarnicze, pieczywo
-
Zboża i przetwory zbożowe
-
Zioła
-
Świeże/mrożone owoce/warzywa
-
Żelatyna
-
Żywność zawierająca czosnek/cebulę
-
Zboża i rośliny strączkowe
-
Herbata, herbata owocowa, herbata ziołowa
-
Kawa
-
Napoje energetyczne
-
Napoje alkoholowe
-
Ekstrakty kawowe
-
Herbata
-
Indyk
-
Koń
-
Kurczak
-
Wołowina
-
Owca
-
Przeżuwacze
-
Zielona kawa
-
Dodatki do żywności
Rodzaj badania
-
Liczba
-
Obecność w 25g
-
Obecność w 0,0001g
-
Obecność w 0,001g
-
Obecność w 0,01g
-
Obecność w 0,1g
-
Obecność w 1g
-
Obecność w 5g
-
Obecność w 10g
-
Obecność w 30g
-
Obecność w 50g
-
Obecność w 65g
-
Obecność w 75g
-
Obecność w 100g
-
Obecność w 125g
-
Obecność w 250g
-
Obecność w 325g
-
Obecność w 350g
-
Obecność w 375g
-
Obecność w 750g
-
Obecność w 0,001ml
-
Obecność w 0,01ml
-
Obecność w 0,1ml
-
Obecność w 1ml
-
Obecność w 10ml
-
Obecność w 25ml
-
Obecność w 50ml
-
Obecność w 100ml
-
Obecność w 250ml
-
Obecność w 900ml
-
Temperatura 10°C
-
Temperatura 15°C
-
Temperatura 20°C
-
Temperatura 25°C
-
Wycinek
-
Analiza w trybie standardowym
-
Analiza w trybie przyspieszonym
Badania fizykochemiczne żywności są niezbędne dla producentów, dostawców i konsumentów, aby zapewnić jakość i bezpieczeństwo żywności. W tej kategorii znajdziesz szeroki zakres badań, które pomagają wykryć obecność substancji szkodliwych, określić wartość odżywczą i sprawdzić jakość żywności.
Najpopularniejsze rodzaje badań fizykochemicznych żywności
- Analiza metali ciężkich w żywności: Kadm, ołów, rtęć i arsen - te substancje mogą być szkodliwe dla zdrowia. Nasze badania pomagają wykryć ich obecność w żywności.
- Pomiar masy netto i objętości netto żywności: Upewnij się, że Twoja żywność ma odpowiednią masę i objętość.
- Badanie pH żywności: Odpowiednie pH jest kluczowe dla jakości i bezpieczeństwa żywności.
- Wartość odżywcza żywności: Zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011, nasze badania pomagają określić wartość odżywczą Twojej żywności.
- Wykrywanie pestycydów w żywności: Nasze badania pomagają wykryć obecność pestycydów w żywności.
- Badania sensoryczne żywności: Jak smakuje Twoja żywność? Nasze badania sensoryczne pomagają określić jej jakość.

1 107,00 zł
Cena netto: 900,00 zł

1 300,00 zł
Cena netto: 1 056,91 zł

167,00 zł
Cena netto: 135,77 zł

334,00 zł
Cena netto: 271,54 zł

810,00 zł
Cena netto: 658,54 zł

1 935,00 zł
Cena netto: 1 573,17 zł

275,00 zł
Cena netto: 223,58 zł

630,00 zł
Cena netto: 512,20 zł

3 870,00 zł
Cena netto: 3 146,34 zł