Kategorie
Rodzaj produktu
- Żywność i pasze
- Żywność
- Pasze
- Wymaz
- Herbata i herbatki owocowe
- Jaja i produkty jajeczne
- Grzyby
- Kaszki, ryże na mleku
- Kawa palona, zielona, ziarnista, mielona
- Kawa rozpuszczalna
- Kiełbasa
- Koncentraty spożywcze
- Konserwy i marynaty rybne
- Lody
- Lody z dodatkami
- Majonezy i sosy majonezowe
- Masło i mieszanki tłuszczowe
- Mięso i produkty mięsne
- Mleko
- Mleko i produkty mleczne
- Mleko w proszku
- Napoje bezalkoholowe
- Napoje mleczne fermentowane
- Napoje mleczne fermentowane z dodatkami
- Nasiona roślin oleistych
- Nasiona roślin strączkowych
- Odżywki
- Oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne
- Owoce morza
- Owoce, warzywa i przetwory owocowe i warzywne
- Pasze i surowce paszowe
- Permeat, retentat
- Popłuczyny
- Produkty mleczne w proszku
- Przekąski ziemniaczane
- Przyprawy
- Ryby i przetwory rybne
- Serwatka płynna
- Sery
- Sery z dodatkami
- Soki i nektary
- Sól
- Suplementy diety
- Surowce i przetwory zielarskie
- Śmietana i śmietanka
- Wino
- Woda
- Wyroby cukiernicze
- Wyroby garmażeryjne
- Wyroby piekarnicze, pieczywo
- Zboża i przetwory zbożowe
- Zioła
- Świeże/mrożone owoce/warzywa
- Żelatyna
- Żywność zawierająca czosnek/cebulę
- Zboża i rośliny strączkowe
- Herbata, herbata owocowa, herbata ziołowa
- Kawa
- Napoje energetyczne
- Napoje alkoholowe
- Ekstrakty kawowe
- Herbata
- Indyk
- Koń
- Kurczak
- Wołowina
- Owca
- Przeżuwacze
- Zielona kawa
- Dodatki do żywności
Rodzaj badania
- Liczba
- Obecność w 0,0001g
- Obecność w 0,001g
- Obecność w 0,01g
- Obecność w 0,1g
- Obecność w 1g
- Obecność w 5g
- Obecność w 10g
- Obecność w 25g
- Obecność w 30g
- Obecność w 50g
- Obecność w 65g
- Obecność w 75g
- Obecność w 100g
- Obecność w 125g
- Obecność w 250g
- Obecność w 325g
- Obecność w 350g
- Obecność w 375g
- Obecność w 750g
- Obecność w 0,001ml
- Obecność w 0,01ml
- Obecność w 0,1ml
- Obecność w 1ml
- Obecność w 10ml
- Obecność w 25ml
- Obecność w 50ml
- Obecność w 100ml
- Obecność w 250ml
- Obecność w 900ml
- Temperatura 10°C
- Temperatura 15°C
- Temperatura 20°C
- Temperatura 25°C
Badania fizykochemiczne żywności są niezbędne dla producentów, dostawców i konsumentów, aby zapewnić jakość i bezpieczeństwo żywności. W tej kategorii znajdziesz szeroki zakres badań, które pomagają wykryć obecność substancji szkodliwych, określić wartość odżywczą i sprawdzić jakość żywności.
Najpopularniejsze rodzaje badań fizykochemicznych żywności
- Analiza metali ciężkich w żywności: Kadm, ołów, rtęć i arsen - te substancje mogą być szkodliwe dla zdrowia. Nasze badania pomagają wykryć ich obecność w żywności.
- Pomiar masy netto i objętości netto żywności: Upewnij się, że Twoja żywność ma odpowiednią masę i objętość.
- Badanie pH żywności: Odpowiednie pH jest kluczowe dla jakości i bezpieczeństwa żywności.
- Wartość odżywcza żywności: Zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011, nasze badania pomagają określić wartość odżywczą Twojej żywności.
- Wykrywanie pestycydów w żywności: Nasze badania pomagają wykryć obecność pestycydów w żywności.
- Badania sensoryczne żywności: Jak smakuje Twoja żywność? Nasze badania sensoryczne pomagają określić jej jakość.
Pragniemy poinformować, że zaprezentowane poniżej badania są tylko częścią możliwości firmy Eurofins. W celu poznania szerszej oferty prosimy o kontakt z wyceny@eurofins.pl.
1 107,00 zł
Cena netto: 900,00 zł
167,00 zł
Cena netto: 135,77 zł
334,00 zł
Cena netto: 271,54 zł
810,00 zł
Cena netto: 658,54 zł
1 935,00 zł
Cena netto: 1 573,17 zł
275,00 zł
Cena netto: 223,58 zł
630,00 zł
Cena netto: 512,20 zł
3 870,00 zł
Cena netto: 3 146,34 zł